Eugene Kaspersky tunnistati üheks 2012. aasta parimaks novaatoriks ja ärijuhiks

07.12.2012

Ajakiri CRN lisas 2012. aasta tulemuste põhjal Eugene Kaspersky mainekasse Põhja-Ameerika IT-tööstuse 100 parima juhi edetabelisse. Peale selle jõudis Kaspersky Labi peadirektor 25 parima novaatori nimistusse, mis koosneb revolutsioonilisi tehnoloogiaid turule toovate ettevõtete juhtidest.

Võitjad valiti välja IT-ekspertide seast, kelle olid nominendiks seadnud IT-lahenduste tarnijad. Parimate nominentide valimisel hinnati nende mõjukust, tuntust ärimaailmas, ettevõtte juhtimise efektiivsust ning nende isikliku tegevuse ulatust äris ja müügis. Valikukriteeriumid sisaldasid ka ettevõtte müüginumbreid, investeeringuid ja ressursse, äripartneritega tehtava koostöö ulatust ja turupositsiooni ning samuti UBM Channeli uuringuprojektides näidatud tulemusi. Lõppotsus oli UBM Channeli toimetusmeeskonna teha.

Eugene Kaspersky arvamine Põhja-Ameerika parimate IT-juhtide ning novaatorite edetabelisse täiendas Kaspersky Labi rahvusvaheliste tunnustuste ja autasude pidevalt pikenevat nimekirja. Näiteks hiljuti sai ettevõte iga-aastase Annual Report Cardi edetabeli vaieldamatuks liidriks klienditurbe tarkvara kategoorias, saavutades võidu nii tooteuuenduse, kasutajatoe kui ka partnerprogrammide alakategoorias.

Kaspersky Labi Põhja-Ameerika regiooni müügiosakonna juhi Christopher Doggetti arvates toetab äriõhkkond, mille on loonud ja mida pidevalt kultiveerib oma ettevõttes Eugene Kaspersky, maksimaalselt edukate ning tihedate ärisuhete ülesehitamist. Kaspersky Labil on kõrgtehnoloogia valdkonna juhtiva ettevõtte maine eelkõige tänu Eugene Kaspersky juhiomadustele, tema oskusele tajuda oma valdkonda ja rakendada uuenduslikke tehnoloogiaid. Kaspersky Labi partnerite sõnul võimaldab see kooslus sõlmida niisuguseid ärisuhteid, mis viivad efektiivsuse ja kindluse mõiste uuele tasandile.

UBM Channeli asepresidendi ja toimetusmeeskonna juhi Kelley Damore’i sõnul kinnitab 100 parima juhi edetabelisse pääsemine isiku tohutut panust IT-tööstuse arendamisse: „2012. aastal nagu varemgi oli meie eesmärk üles leida valdkonna praegused kõige mõjukamad juhid. Samuti tahtsime vääriliselt tunnustada neid, kes kehtestavad uusi standardeid partnerluses: müügi ja teenuste osutamise liidreid, novaatoreid ja tehnorevolutsionääre. Liidrite pühendumus oma ärile ning valmidus rakendada uusi strateegiaid ja lähenemisviise partnerite läbimüügi suurendamiseks sobib hästi kokku nende juhitavate ettevõtete kasvuperspektiivi avardamisega.”

Täpsem info 2012. aasta 100 parima juhi edetabeli kohta on kättesaadav kodulehelt www.crn.com.